LOTTE VAN HUYCK

Collection

Scarfs on demand

Je hebt je droomjurk gevonden maar je vertrouwt niet volledig op het Belgische weer? In het breiatelier van Lotte vind je de warmte die je zoekt.

In het atelier van Lotte Van Huyck kan je terecht voor uniek bruidsbreigoed. Ze biedt gepersonaliseerde sjaals aan en beschikt over een vaste collectie met een gilet, bodywarmer en een kostuum voor vrouwen. De sjaals worden op ambachtelijke wijze, op de handbreimachine, gemaakt met hoogwaardige, Italiaanse garens. De vaste collectie wordt geproduceerd in een Belgische breifabriek. Zowel de bruid als iedereen die zijn feestoutfit wil vervolledigen kan terecht in het atelier.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een afspraak in de showroom bespreek je het ontwerp die jouw trouwoutfit helemaal compleet maakt.

Lotte adviseert je over garenkwaliteit, kleur en textuur. In het atelier wordt er enkel met hoogwaardige garens zoals alpaca, mohair en kasjmier gewerkt. Zo kan je zeker zijn van een kwalitatief, uniek stuk, dat je zelfs na je trouwdag nog lang kan dragen.

Hoe lang op voorhand moet ik contact opnemen?

Het is best om pas een afspraak te maken nadat je je trouwjurk gevonden hebt. Indien je nog niet beschikt over je trouwjurk, vraag een staaltje van de stof en breng dit mee. Zo kan er perfect afgestemd worden op de kleur en textuur van je kleed.

Twee à vier weken na afspraak in de showroom kan je je sjaal ophalen in het atelier.

Prijs

Een sjaal op maat kost 249 euro. Kies je voor een breisteek waarvan de breitijd erg lang is, dan betaal je 310 euro voor je sjaal.

De prijzen van de vaste collectie liggen tussen de 169 en 429 euro.

Waar kan ik het atelier van Lotte vinden?

Het atelier van Lotte Van Huyck is gelegen in Gent (Groot-Begijnhof 47, Sint-Amandsberg)